Overwatch Game of the Year Edition - Xbox OneXbox One Games xbox one€ 24,99 Xbox One Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Overwatch Game of the Year Edition - Xbox One

Overwatch Game of the Year Edition - Xbox One biedt een uitzonderlijke en meeslepende game-ervaring voor alle Xbox One gamers. Met deze speciale editie krijg je niet alleen de spannende Overwatch game, maar ook allerlei extra\'s die je game-ervaring naar een hoger niveau tillen. Duik in de kleurrijke en futuristische wereld van Overwatch, waar je kunt kiezen uit een diverse cast van helden met unieke vaardigheden. Werk samen met je teamgenoten om epische gevechten te winnen en de vrede te herstellen. Met de Game of the Year Edition krijg je toegang tot talloze bonusitems, zoals exclusieve skins, in-game valuta en nog veel meer. Bereid je voor op grenzeloos plezier en eindeloze actie met Overwatch Game of the Year Edition - Xbox One!

€ 24,99 Inclusief belasting

€ 24,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Het Overwatch Team

Overwatch maakte een einde aan de crisis en hielp mee de vrede te bewaren in de decennia die volgden. Dankzij hen brak er een tijdperk van exploratie, innovatie en ontdekkingen aan. Maar na vele jaren verwaterde hun invloed en werd het team uiteindelijk ontbonden.

Kies een held

In Overwatch speelt een bende bijzondere helden de hoofdrol: kruip in de huid van een avontuurlijke tijdreiziger, gepantserde krijger met rakethamer of robotmonnik uit de zevende hemel. Elke held heeft een eigen speelstijl. Beheers hun vaardigheden om hun volledige potentieel te benutten. Elke held is uniek.

Speel je rol

Of je nu de lakens uitdeelt aan het front, defensieve dekking biedt met je energieschild of je bondgenoten steunt door de schade die ze aanrichten te vergroten de vaardigheden van elke held vormen een onmisbaar onderdeel van het team. Leren gebruikmaken van je vaardigheden en inspelen op die van je teamgenoten is de sleutel tot de overwinning. Team Doelstellingen: Verschillende heldenteams strijden over de hele planeet. Of je nu de geheimen van de mysterieuze Temple of Anubis moet beschermen of een EMP-wapen ongedeerd langs King's Row moet begeleiden: de wereld is een groot slagveld.

xbox one
Nieuw
1 Item
5030917216695
chat Commentaar (0)