Project Spark - Xbox OneXbox One Games Xbox One€ 7,50 Xbox One Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Project Spark - Xbox One

Project Spark is een innovatief en spannend spel voor Xbox One. Het stelt spelers in staat hun eigen werelden te creëren en te verkennen. Duik in een oneindig universum van mogelijkheden en gebruik je verbeelding om unieke personages, landschappen en uitdagende missies te maken. Met de krachtige tools en intuïtieve interface van Project Spark kunnen spelers hun creativiteit de vrije loop laten en hun eigen droomgame tot leven brengen. Of je nu een doorgewinterde gameontwikkelaar bent of gewoon plezier wilt hebben met het maken van je eigen avonturen, Project Spark biedt eindeloze uren plezier en onbegrensde mogelijkheden om te spelen, creëren en delen. Verken de grenzen van je verbeelding en breng je fantasie tot leven met Project Spark op Xbox One!

€ 7,50 Inclusief belasting

€ 7,50 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Project Spark is een computerspel waarmee de speler zelf spellen kan maken. Hierbij kunnen spelers vele keuzes maken, van het plaatsen van een NPC tot de beslissingen over hoe de wereld eruit komt te zien. Om het gebied in te kunnen delen, kan gekozen worden uit een rivierengebied, bos, sneeuwgebied of een maanlandschap. Spelers kunnen bomen, vijanden, dieren, bergen, wateren, dorpen, enz. plaatsen.

Van alle geplaatste objecten kunnen de eigenschappen aangepast worden. Zo kan er bijvoorbeeld een rots gemaakt worden die op en neer springt wanneer de speler dichtbij is, of een huis dat met elke minuut een stukje groter wordt. Spelers kunnen kiezen om een volledig nieuwe wereld te maken, of om een vooraf ingesteld level aan te passen.

Alle gecreëerde werelden kunnen gedeeld worden met de gemeenschap. Andere spelers kunnen deze werelden downloaden, spelen, aanpassen en beoordelen.

Xbox One
Xbox One
Gebruikt
1 Item
885370818628
chat Commentaar (0)