Quantum Break - Xbox OneXbox One Games Xbox One€ 11,99 Xbox One Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Quantum Break - Xbox One

Quantum Break - Xbox One: Duik in een meeslepende tijdreiservaring met Quantum Break voor Xbox One! Dit baanbrekende spel combineert intense gameplay met een meeslepend verhaal, waarin de tijd jouw wapen is. Beheers tijd-manipulerende krachten terwijl je vecht om de tijdlijn te beschermen tegen de ondergang. Met prachtige graphics en een unieke mix van actie, avontuur en dramatische keuzes, biedt Quantum Break een onvergetelijke game-ervaring die je in zijn greep houdt. Ben jij klaar om de tijd te trotseren en de realiteit te veranderen?

€ 11,99 Inclusief belasting

€ 11,99 Exclusief belasting

block Niet op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Het spel is een revolutionaire entertainmentervaring waarin de scheidslijn tussen gameplay en televisie bijna onzichtbaar is geworden. Met Quantum Break levert Remedy Games een actievolle, snelle game waarin je de tijd verbuigt en vormt om te overleven. Leer unieke krachten te beheersen en verbuig en manipuleer de tijd om je tegenstanders te ontwijken en te slim af te zijn. Je strijdtoneel bestaat uit epische omgevingen vol vernietiging die stilstaan in de tijd.

De manier waarop jij de game speelt, is van invloed op jouw persoonlijke versie van de tv-serie. Het bekijken van de serie leert je nieuwe strategieen en geeft je inzichten die van invloed kunnen zijn op je speelstijl en je helpen om unieke content in de game te ontgrendelen. De game en de tv-serie vormen samen een complete entertainmentervaring die alleen mogelijk is op de Xbox One.

Xbox One
Xbox One
Gebruikt
0889842056679
chat Commentaar (0)