Red Dead Redemption II - Xbox OneXbox One Games Xbox One€ 19,99 Xbox One Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Red Dead Redemption II - Xbox One

Betreed het wilde westen in Red Dead Redemption II voor de Xbox One! Word een echte cowboy en verken een ongerepte open wereld vol avontuur en gevaar. Verken uitgestrekte landschappen, jaag op wilde dieren en verover het wilde westen. Maak keuzes die jouw verhaal beïnvloeden en vorm je eigen reputatie als ultieme outlaw of heldhaftige revolverheld. Met prachtige graphics en meeslepende gameplay zal Red Dead Redemption II je volledig onderdompelen in het ruige leven van het wilde westen. Ben jij klaar om je revolver te trekken en je stempel te drukken op dit epische avontuur? Bestel Red Dead Redemption II voor de Xbox One nu en beleef het ultieme cowboy-avontuur van je leven!

€ 19,99 Inclusief belasting

€ 19,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
check op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Amerika, 1899. WetshandhavDit is Red Dead Redemption 2 (rd2) voor de Xbox One. Red Dead Redemption 2 is een episch verhaal over eer en trouw tijdens de laatste jaren van het Wilde Westen. De game heeft meer dan 175 Game of the Year-prijzen ontvangen en meer dan 250 keer een perfecte score gekregen.


Over het verhaal van Red Dead Redemption 2

Amerika, 1899. Arthur Morgan en de Van der Linde-bende slaan op de vlucht. Met federale agenten en de beste premiejagers van het Westen op de hielen, trekken ze door het ruige hart van Amerika, een spoor van overvallen en vuurgevechten achter zich latend. Als door interne strubbelingen de bende uiteen dreigt te vallen, wordt Arthur gedwongen een keuze te maken. Kiest hij voor zijn idealen of voor de bende waar hij alles aan te danken heeft?

Haal alles uit je Red Dead Redemption ervaring

Red Dead Redemption 2 bevat nu extra Story Mode-content en een uitgebreide Photo Mode. Je krijgt ook gratis toegang tot de uitgestrekte gedeelde wereld van Red Dead Online, waarin je zelf je eigen pad kunt kiezen. Spoor misdadigers op als Bounty Hunter, start je eigen onderneming als Trader, verzamel waardevolle schatten als Collector, of zet een illegale stokerij op als Moonshiner, en nog veel meer.

Over Red Dead Online

Sluit je aan bij miljoenen medespelers in het Amerikaanse Westen, en ervaar een wereld volgestopt met jaren aan nieuwe features, gameplay en extra verbeteringen. Creëer je eigen pad, en bestrijd de politie, bendes en woeste dieren om een leven op te bouwen aan de Amerikaanse frontier. Zet je kamp op, rijd solo of vorm een posse en verken alles; van de besneeuwde bergen in het noorden tot de moerassen in het zuiden. Van afgelegen buitenposten tot drukke boerderijen en bruisende steden.

ers hebben het gemunt op de laatste outlaw-bendes. Wie zich niet wil overgeven, wordt genadeloos afgemaakt. 

Arthur Morgan en de Van der Linde-bende slaan op de vlucht nadat in het plaatsje Blackwater een overval slecht afloopt. Met federale agenten en de beste premiejagers van het Westen op de hielen, trekken ze door het ruige hart van Amerika, een spoor van overvallen en vuurgevechten achter zich latend. Als door interne strubbelingen de bende uiteen dreigt te vallen, wordt Arthur gedwongen een keuze te maken. Kiest hij voor zijn idealen of voor de bende waar hij alles aan te danken heeft?

Red Dead Redemption 2, van de makers van Grand Theft Auto V en Red Dead Redemption, is een episch verhaal over het einde van het Wilde Westen en het begin van een nieuw tijdperk.

Xbox One
Xbox One
Gebruikt
2 Items
5026555359030
chat Commentaar (0)