Rocket League Collector's Edition - Xbox OneXbox One Games Xbox One€ 14,99 Xbox One Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rocket League Collector's Edition - Xbox One

Stap in de arena en laat je vaardigheden als nooit tevoren schijnen met de Rocket League Collector\'s Edition voor Xbox One! Dit high-octane voetbalspel ontmoet racegame combineert razendsnelle actie met spectaculaire stunts, waardoor je een explosieve game-ervaring beleeft. Beheers de kunst van het besturen van futuristische voertuigen terwijl je de bal in het doel smijt en je tegenstanders verplettert. Met de Collector\'s Edition krijg je toegang tot exclusieve content, zoals bonusvoertuigen en coole cosmetische items om je auto aan te passen. Speel lokaal met vrienden of ga online en neem het op tegen spelers van over de hele wereld. Word jij de ultieme kampioen en domineer je het veld in Rocket League Collector\'s Edition voor Xbox One?

€ 14,99 Inclusief belasting

€ 14,99 Exclusief belasting

block Niet op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Rocket League Collector's Edition

Let op: Codes kunnen gebruikt zijn

Rocket League Collector's Edition bevat de game, exclusieve Artprint, extra content geinspireerd op het DC Comics Universum en drie DLC packs.

Nadat de game Rocket League digitaal een wereldwijde verslaving werd, is er nu eindelijk besloten om dit spel ook fysiek in een Collector's Edition uit te brengen voor de PlayStation®4, Xbox One & Nintendo Switch™. Als winnaar of genomineerde van meer dan 150 “Game of the Year” awards, is Rocket League een van de meest bekroonde sportgames van onze generatie. Met meer dan 36 miljoen spelers is Rocket League een krachtige combinatie van een arcadestijl voetbalspel en racevoertuigen met makkelijk te begrijpen besturing en vloeiende competities.

Rocket League biedt het volgende:

  • Zeer uitgebreide opties om nieuwe items, arena's en voertuigen te ontgrendelen met bovendien wel meer dan 10 miljard aanpassingsmogelijkheden voor je voertuigen.
  • Seciale “Mutators” waarmee de regels helemaal verandert kunnen worden.
  • Functionaliteit om je gameplay opnieuw af te spelen met vele editing opties.
  • Reguliere en competitieve online wedstrijden.
  • Een volledig ondersteunde offline seizoensmodus in single player genaamd Season Modus.
  • 2, 3 en 4-speler splitscreen modus die lokaal en online gespeeld kan worden.
  • 8-speler online multiplayer actie, waarbij je in verschillende team omvang en configuraties kunt deelnemen. Daarnaast kun je uitgebreid je statistieken bijhouden en zijn er klassementslijsten.
Xbox One
Xbox One
Gebruikt
5051888233023
Aantal Spelers
1-8 Spelers
Leeftijdsadvies
Vanaf 3 Jaar
Genre
Sports
Taal
Engels
Merk
Xbox One
chat Commentaar (0)