Rayman 3: Hoodlum Havoc (Player's Choice)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rayman 3: Hoodlum Havoc (Player's Choice) - Gamecube

Rayman 3: Hoodlum Havoc (Player\'s Choice) ist ein aufregendes Videospiel für den Gamecube. Tauche ein in die fantastische Welt von Rayman, während er sich gegen die fiesen Hoodlums zur Wehr setzt. In diesem actiongeladenen Abenteuer begibst du dich auf eine epische Reise, um Raymans Freund Globox zu retten und die Hoodlums zu besiegen. Nutze Raymans einzigartige Fähigkeiten wie den Helikopter und die Powerfist, um Rätsel zu lösen und Hindernisse zu überwinden. Mit atemberaubender Grafik und mitreißendem Gameplay bietet Rayman 3: Hoodlum Havoc stundenlangen Spielspaß für alle Gamecube-Besitzer. Schnapp dir deinen Controller und werde zum Helden in dieser actiongeladenen Welt!
  • Zonder Boekje

18,99 € Tax included

18,99 € Tax excluded

notifications_active Last items in stock
Zahlen Sie sicher
Bezahlen Sie sicher mit Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Lieferung
Bestellen Sie jetzt und wir versenden die Bestellung schnell. Klicken Sie auf sie, um weitere Infor
Kundendienst
Kundenservice hier klickenn

Rayman 3 bevat een nieuw concept in verband met superkrachten die de speler het gehele spel door nodig heeft. Vele levels bevatten een soort van zwevende conservenblikken (of een schoen) die, wanneer Rayman erdoor loopt, een speciale kracht toevoegen van zijn basiskrachten en hem een nieuwe outfit geven in de kleur van het blik.

Hoodlums met een $-teken zullen deze blikken laten vallen als Rayman ze verslaat. De blikken en hun krachten zijn na een tijd uitgewerkt. Verder zijn er ook krachten die niet uit een blik komen. Zo krijgt de speler een groot deel van het spel de mogelijkheid zijn tong uit te steken naar verslagen Hoodlums, die terug in de vorm van Zwarte Lums (vliegen) veranderen als Rayman ze verslagen heeft, waardoor ze bang worden en terugveranderen in Rode Lums die Rayman extra Hit Points geven. Ook zijn er in sommige levels ballonnen aanwezig die kapotspringen als Rayman erop springt en die hem omhoog laten vliegen. Zo kan hij van de ene ballon naar de andere springen en bovendien van het ene plateau naar het andere.

Gamecube
Gebruikt in redelijke staat
1 Item
3307210166395
chat Comments (0)