Rayman 3: Hoodlum Havoc (Player's Choice)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rayman 3: Hoodlum Havoc (Player's Choice) - Gamecube

Rayman 3 : Hoodlum Havoc (Choix du joueur) est un jeu d\'aventure palpitant sur Gamecube qui vous plonge dans l\'univers coloré et fantastique de Rayman. Affrontez les méchants Hoodlums et sauvez le monde de la destruction. Avec des graphismes époustouflants et une bande-son entraînante, ce jeu vous garantit des heures de divertissement. Explorez des niveaux captivants, relevez des défis passionnants et débloquez de nouveaux pouvoirs pour Rayman. Choisissez votre propre aventure et devenez le héros de Hoodlum Havoc !
  • Zonder Boekje

18,99 € Tax included

18,99 € Tax excluded

notifications_active Last items in stock
Payez en toute sécurité
Payez en toute sécurité avec, Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
livraison
nCommandez maintenant et nous expédions la commande rapidement. Cliquez dessus pour plus d'informat
Service client
Service client cliquez ici

Rayman 3 bevat een nieuw concept in verband met superkrachten die de speler het gehele spel door nodig heeft. Vele levels bevatten een soort van zwevende conservenblikken (of een schoen) die, wanneer Rayman erdoor loopt, een speciale kracht toevoegen van zijn basiskrachten en hem een nieuwe outfit geven in de kleur van het blik.

Hoodlums met een $-teken zullen deze blikken laten vallen als Rayman ze verslaat. De blikken en hun krachten zijn na een tijd uitgewerkt. Verder zijn er ook krachten die niet uit een blik komen. Zo krijgt de speler een groot deel van het spel de mogelijkheid zijn tong uit te steken naar verslagen Hoodlums, die terug in de vorm van Zwarte Lums (vliegen) veranderen als Rayman ze verslagen heeft, waardoor ze bang worden en terugveranderen in Rode Lums die Rayman extra Hit Points geven. Ook zijn er in sommige levels ballonnen aanwezig die kapotspringen als Rayman erop springt en die hem omhoog laten vliegen. Zo kan hij van de ene ballon naar de andere springen en bovendien van het ene plateau naar het andere.

Gamecube
Gebruikt in redelijke staat
1 Item
3307210166395
chat Comments (0)