Legendary
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Legendary - PS3

Découvrez une aventure épique et légendaire avec le jeu Legendary sur PS3 PlayStation 3 ! Plongez dans un monde fantastique rempli de créatures mythiques et prenez part à une quête pour sauver l\'humanité. Affrontez des monstres terrifiants, résolvez des énigmes captivantes et utilisez des pouvoirs légendaires pour triompher de vos ennemis. Avec des graphismes incroyables et une histoire immersive, Legendary vous promet des heures de divertissement palpitant. Préparez-vous à vivre une expérience de jeu inoubliable et à devenir un héros légendaire !
  • Met Boekje

7,50 € Tax included

7,50 € Tax excluded

notifications_active Last items in stock
Payez en toute sécurité
Payez en toute sécurité avec, Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
livraison
nCommandez maintenant et nous expédions la commande rapidement. Cliquez dessus pour plus d'informat
Service client
Service client cliquez ici

In Legendary is de dief Charles Deckard er ingeluisd om de mythische doos van Pandora te stelen. Net als Pandora kan hij de verleiding niet weerstaan om erachter te komen wat er in de doos zit. Door de doos te openen laat hij hordes wezens vrij waarvan werd gedacht dat deze slechts verzinselen waren van onze voorouders. Niets is echter minder waar: moordlustige weerwolven, enorme griffioenen en andere mythische wezens zijn vastberaden om dood en verderf te zaaien in onze moderne wereld.

Legendary is een first-person shooter waarin je het opneemt tegen mythische wezens die heel klein kunnen zijn, maar ook zo groot als een flatgebouw. Het decor voor deze oorlog zijn de wereldsteden New York en Londen waar de bevolking volledig gedesoriënteerd is geraakt. Als Deckard moet je samenwerken met een duistere militaire organisatie om de invasie van de monsters te stoppen. Daarbij vecht je echter niet alleen tegen mythologische wezens, maar ook tegen een groepering die de wezens wil vangen en gebruiken als wapens.

Playstation 3
Gebruikt in redelijke staat
1 Item
3546430137321
Nombre de joueurs
1 Joueur
Recommandation d'âge
A partir de 18 ans
Raison Âge recommandé
La violence
Genre
First-Person Shooter
chat Comments (0)