Chicken BlasterDS Games Nintendo DS€ 10,00 DS Games
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chicken Blaster - DS

Duik in de wereld van kippenvernietiging met Chicken Blaster voor de Nintendo DS! Neem de controle over je eigen kippenblaster en laat je innerlijke scherpschutter los terwijl je de kippen van het scherm schiet. Met verschillende uitdagende levels en een scala aan wapens om te ontgrendelen, zul je je nooit vervelen tijdens dit hilarische en verslavende spel. Daag je vrienden uit in multiplayer-modus om te zien wie de beste kippenjager is. Klaar om je precisievaardigheden te tonen en de kippendominantie te verslaan? Grijp dan snel je Nintendo DS en begin met het Blasteren van die kippen!
  • Met Boekje

€ 9,99 Inclusief belasting

€ 9,99 Exclusief belasting

1 a 2 dagen
notifications_active Laatste items op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

Pak je geweer en help je boerenvrienden van de kippenplaag af. Met geweldige komische effecten en catchy liedjes. De wereld van het jagen ligt aan je voeten. Briljante annimaties zorgen voor uren speelplezier.

De zaken zijn compleet in de war geraakt voor onze nederige pluimveehouderijvriend! Gekke kippen zijn zijn eens zo anonieme en saaie leven geïnfiltreerd - en nu worden al zijn kippen gek!
Kippen op raketten! Kippen op waterski's! Kippen die op trampolines springen! In Chicken Blaster is het tijd om die gekke kippen op hun plaats te zetten. Schiet ze de boerderij af met een arsenaal aan wapens - maar houd de eierwevers in de gaten om hun nieuwe, gekke manier van leven te verdedigen.

Kenmerken
• Een grote verscheidenheid aan gekkekoeien! Zombie, piloot en rolschaats kippen zijn slechts een klein voorproefje van de waanzin.
• Kippen vallen terug aan! 
• Geniet van multiplayer-kiekjes door een chaos terwijl 2 spelers tegen elkaar kunnen schieten

Nintendo DS
Gebruikt
1 Item
Taal
Engels
chat Commentaar (0)