The Wonderful 101 - WiiUWiiU Spellen Nintendo WiiU€ 38,99 WiiU Spellen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Wonderful 101 - WiiU

Maak kennis met het meest vermakelijke avontuur dat je ooit zult beleven op je WiiU - The Wonderful 101! In deze unieke game bundelen 101 helden hun krachten om de wereld te redden van de ondergang. Gebruik de bijzondere Wunderlinq technologie om je helden te vormen tot gigantische wapens en vecht tegen angstaanjagende vijanden. Met levendige graphics, meeslepende gameplay en een pakkend verhaal zal The Wonderful 101 je fascineren en betoveren. Ben jij klaar om de wereld te redden?

€ 38,99 Inclusief belasting

€ 38,99 Exclusief belasting

block Niet op voorraad
Betaal Veilig
Betaal veilig met , Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
Snelle Levering ,
Uw bestelling binnen 1-2 werkdag(en) in huis. Klik hier voor meer informatie.
Klantenservice
Contact met ons opnemen? Klik hier

The Wonderful 101 - WiiU

In dit actiespel bestuur je Wonder-Red en rekruteer je 100 doorgewinterde helden bij je strijd tegen een buitenaardse invasie, als held nummer 101! Je kunt zelfs wanhopige burgers in machtige helden veranderen, om je team aan te vullen. Overweldig je vijanden met kracht in getale - hoe meer helden zich in je leger bevinden, hoe sterker je aanvallen zullen worden!

Belaag de buitenaardse aanvallers met snelle slagen om je batterijen op te laden en activeer dan je Unite Morph-krachten door een vorm op het Wii U GamePad over te trekken of de rechterstick te bewegen. Verenig je heldhaftige volgelingen en smelt samen in krachtige vormen als een zwaard en een pistool om vijanden mee te bestrijden of een pudding om je tegen aanvallen te verdedigen.

Nintendo WiiU
Gebruikt
0045496332105
chat Commentaar (0)