Assassin's Creed
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Assassin's Creed - PS3

Plongez-vous dans l\'histoire épique de l\'Assassin\'s Creed sur la PlayStation 3 ! Mêlant habilement action, aventure et mystère, ce jeu incroyable vous transporte dans un passé lointain, où vous devenez un assassin redoutable. Explorez des mondes immersifs, des villes historiques et des paysages à couper le souffle, tout en dévoilant des complots et des secrets oubliés. Avec des graphismes époustouflants et une jouabilité fluide, l\'Assassin\'s Creed sur PS3 va vous captiver et vous tenir en haleine pendant des heures. Préparez-vous à devenir un véritable maître assassin et plongez dans cette aventure palpitante dès maintenant !
  • Met Boekje

4,99 € Tax included

4,99 € Tax excluded

notifications_active Last items in stock
Payez en toute sécurité
Payez en toute sécurité avec, Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
livraison
nCommandez maintenant et nous expédions la commande rapidement. Cliquez dessus pour plus d'informat
Service client
Service client cliquez ici

Het hoofdverhaal speelt zich af in 2012. Desmond Miles, een barman, wordt gevangengenomen door het bedrijf Abstergo, en als proefpersoon in de "Animus" geplaatst. Dat is een machine die herinneringen van voorouders van het proefpersoon uit het DNA haalt. Abstergo is geïnteresseerd in de herinneringen van Miles' voorouder Altaïr. Desmond kruipt door middel van de machine in de rol van Altaïr.

In het begin is te zien hoe Altaïr en een paar van zijn broeders proberen om in de Tempel van Salomo het artefact "deel van het paradijs" te bemachtigen. Altaïr onderbreekt daarbij (onnodig) Robert de Sablé, een lid van de Tempeliers en aartsvijand van de Assassijnen. Altaïr probeert hem te doden maar faalt daarin. Toch slaagt een van Altaïrs metgezellen om het artefact te veroveren, ten koste van zijn arm en het leven van een andere broeder. Altaïr brak al de drie voorschriften van het broederschap en wordt door de leider van de Assassijnen, Al Mualim, gedegradeerd tot de laagste rang. Al Mualim geeft hem de kans om zijn rang te herstellen door hem de opdracht te geven negen sleutelfiguren te vermoorden, in Akko, Damascus en Jeruzalem, om zo vrede te brengen tussen de kruisvaarders en de moslims. Altaïr slaagt erin om elk doel om te brengen en leert zo dat ze alle negen verbonden zijn met Robert de Sablé en allemaal eenzelfde doel dienen. Bij zijn laatste doelwit, Robert de Sablé zelf, ontdekt hij dat Al Mualim ook een Tempelier is en het artefact niet wilde delen met de anderen. Daarom gaf hij de opdracht aan Altaïr om ze te vermoorden.

Playstation 3
Gebruikt in redelijke staat
1 Item
3307210263469
Nombre de joueurs
1 Joueur
Recommandation d'âge
A partir de 18 ans
Raison Âge recommandé
La violence
Genre
Educatief
Langue
Engels
chat Comments (0)