Enslaved: Odyssey to the West - PS3
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Enslaved: Odyssey to the West - PS3

Préparez-vous à vivre une aventure épique dans Enslaved: Odyssey to the West sur PS3 ! Plongez dans un monde post-apocalyptique où vous incarnez Monkey, un héros inoubliable qui se bat pour sa liberté. Guidé par la mystérieuse Trip, vous devrez traverser des paysages magnifiques et dangereux, affronter des ennemis redoutables et résoudre des énigmes captivantes pour survivre. Avec des graphismes à couper le souffle, une histoire immersive et des combats intenses, Enslaved: Odyssey to the West est une expérience de jeu à ne pas manquer sur votre Playstation 3. Êtes-vous prêt à vous échapper de ce monde enchanteur ?

9,99 € Tax included

9,99 € Tax excluded

block Rupture de stock
Payez en toute sécurité
Payez en toute sécurité avec, Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
livraison
nCommandez maintenant et nous expédions la commande rapidement. Cliquez dessus pour plus d'informat
Service client
Service client cliquez ici

In Enslaved bevindt de speler zich in het New York van 150 jaar in de toekomst. De stad is vernietigd en overwoekerd door de natuur, en overgenomen door robots. Schrikwekkende gevechtsrobots patrouilleren door de straten om te jagen op de weinige overgebleven mensen.

De speler speelt de rol van Monkey, een woeste spierbundel. Nadat hij ontsnapt is uit een gevangenenschip maakt hij kennis met Trip. Dit is het tweede hoofdpersonage van het spel. Zij is een NPC. De band tussen Monkey en Trip is op zijn minst intrigerend. Na zijn ontsnapping was Monkey even bewusteloos en Trip heeft van dat moment gebruikgemaakt om hem een slavenhoofdband aan te doen. De hoofdband dwingt hem haar orders te volgen en bovendien ontploft de band als Trip zou sterven.Het plan van Trip is dat Monkey haar moet begeleiden tijdens haar tocht naar het dorp waar ze leefde voor ze gevangengenomen werd. Ze beloofd Monkey dat ze de hoofdband zal verwijderen als ze daar zijn aangekomen.

Playstation 3
Gebruikt in redelijke staat
3700577001093
chat Comments (0)