Assassin's Creed Syndicate
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Assassin's Creed Syndicate - PS4

Assassin\'s Creed Syndicate - PS4 Playstation 4 vous plonge dans le Londres du XIXe siècle, une époque de révolution industrielle et de lutte entre les riches et les opprimés. Incarnez les jumeaux Jacob et Evie Frye, des assassins déterminés à libérer la ville des griffes des Templiers corrompus. Explorez les rues animées de Londres, escaladez des bâtiments emblématiques et utilisez vos compétences d\'assassin pour éliminer vos ennemis. Avec des graphismes époustouflants et une histoire captivante, Assassin\'s Creed Syndicate - PS4 Playstation 4 vous garantit des heures d\'action, d\'intrigue et de gameplay immersif. Préparez-vous à vous plonger dans l\'univers sombre et passionnant de la guerre secrète des assassins.

17,99 € Tax included

17,99 € Tax excluded

notifications_active Last items in stock
Payez en toute sécurité
Payez en toute sécurité avec, Ideal -Klarna - Mollie -Paypal
livraison
nCommandez maintenant et nous expédions la commande rapidement. Cliquez dessus pour plus d'informat
Service client
Service client cliquez ici

Het is voor het eerst in de Assassin's Creed serie dat de speler vrij kan wisselen tussen twee verschillende hoofdpersonen, op een manier gelijk aan Grand Theft Auto V. De mannelijk hoofdrol Jacob Frye is bedoeld meer een heethoofdige ruziezoeker te zijn, gespecialiseerd in gevechten op korte afstand terwijl zijn tweelingzus Evie sterk is in stealth en afhankelijk is van haar intelligentie en verstand.

De hoofdwapens van de Assassin zijn dit keer boksbeugels, een compacte revolver, een degenstok en de traditionele Nepalese gebogen kukri-mes. Gevechten gaan nu op een sneller tempo dan voorheen omdat de zogenoemde vertraging (latency) met de helft is teruggebracht en meerdere vijanden tegelijk de speler aanvallen. Verder maken nieuwe reissystemen hun debuut in het spel, zoals een touwwerper die spelers de mogelijkheid geeft om van gebouwen te abseilen of een zip-lijn te creëren tussen gebouwen, en koetsen, die allemaal bemand kunnen worden of simpelweg in het bezit kunnen komen van de speler, en treinen. De daken van rijdende koetsen kunnen ook de setting zijn van een gevecht en achtervolgingen. Londen zal in het spel ongeveer 30% groter zijn dan Parijs in Unity en bestaat uit zes boroughs: Westminster, the Strand, the City of London, Whitechapel, Southwark en Lambeth. Om Ubisoft Quebec de mogelijkheid te geven zich te concentreren op het tot leven brengen van deze kaart, zal het spel geen multiplayer modus bevatten.

Playstation 4
Gebruikt in redelijke staat
1 Item
3307215893197
Nombre de joueurs
1 Joueur
Recommandation d'âge
A partir de 18 ans
Raison Âge recommandé
La violence
Genre
Action-Adventure
Langue
Engels
chat Comments (0)